Hjem > Om ADDA

Om ADDA

Adda Byggkjemi AS er et 100% norskeid firma med hovedkontor og produksjon i Kobbervikdalen ved E-18 syd for Drammen. Vi er representert med salgskontorer i store deler av Norge.

ADDA Byggkjemi AS, Drammen

Vi produserer og selger alt materiale du trenger til legging av fliser. Vi kan tilby et bredt sortiment av produkter - fra oppstart med grunning og avretning av underlag til sluttbehandling. I tillegg produserer vi også tilsetningsstoffer til betongindustrien. 90 % av omsetningen er egenproduserte og foredlede varer.

Som en av markedslederne i Norge med over 40 års erfaring er vi kontinuerlig opptatt av produktutvikling og kvalitetskontroll. Ved behov gir vi opplæring tilpasset deres bedrift og deres ansatte i regi av Adda skolen.

Vår visjon er å være den foretrukne samarbeidspartner på byggkjemiske produkter. Vi leverer slike produkter — og forteller deg hvordan du skal bruke dem.

Historie

Det startet i 1962. Da ble firmaet Nordisk Byggkjemi AS etablert, og hovedproduktet var «Kraftkalk». Dette ble vesentlig benyttet i mørtelverk. I årene som fulgte utviklet bedriften flere tilsetningsstoffer for betong. Dermed lå flisbransjen der, og «Armitin Flislim» kom i 1968 og ble fort en markedsleder.

ADDA Byggkjemi AS, Drammen

Markedet krevde et sementbasert lim og i 1970 ble «Topcrete» utviklet. Med stadig større engasjement i flisbransjen kom etter hvert flere produkter, bl.a. fugemasser, membraner og flytsparkler.

Utviklingen krevde sitt, og ny fabrikk med moderne teknologi ble bygget i Kobbervikdalen, ved E-18, like utenfor Drammen.

Webmaster: To The Point Webdesign